En husleverantör!

Äntligen, på makens 50-årsdag och allt, blev det klart vem som försäkringsbolaget skall anlita för att bygga upp vårt hus. Deras val föll på Rörvikshus och från makens och mitt hjärta föll en stor sten. Vi har tittat runt på en hel del hus och husleverantörer för att bilda oss en uppfattning om hur man bygger numera och om vilka husleverantörer vi har förtroende för. Och vi insåg när vi fick besked om Rörvikshus att oron om en ”dåligt” husfirma hade tyngt oss mycket mer än vi någonsin anat.
 
 
 
Rörvikshus må vara ganska okända, men med 50 år på marknaden så har de ett gott rykte. Ett rykte om att bygga bra och energisnåla hus. Något vi faktiskt har erfarenhet av, för det hus som brann var också ett Rörvikshus. Det känns helt enkelt rätt! 

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *