Nybyggnadskartan är här!

Vi beställde ju en nygbyggnadskarta 5 februari, och vi blev lovade att få den inom 6 veckor…och vet ni vad – det tog snarare bara 3 veckor. För i går dök den upp i mailboxen.
Nybyggnadskarta över vår tomt, Copyright www.nyahuset.nu

Nybyggnadskarta över vår tomt, Copyright www.nyahuset.nu

Vi hade väll hoppats att höjdkurvorna hade varit ändå mer detaljerade, men tyvärr. Platån på höjdkurva 34 (vilket är platsen där huset troligen kommer att placeras) är allt annat än platt kan jag lova. Mer som en veckad sjöbotten fast av urberg. (För er som undrar över de byggnader som finns inritade på nybyggnadskartan så är det vår lillstuga och vårt utedass som syns…båda de två byggnaderna överlevde branden)
Nu hade vi ju hoppats att ha en husritning att lägga in omedelbums så bygglovsansökan hade kunnat göras inom de närmsta veckorna, men icke. Vi väntar fortfarande på förslag. Hoppas, hoppas nu att det kommer något gott ur denna väntan!

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *