Heldagsutflykt

blir det, men nu är vi tillbaka. Vi åkte hemifrån ca 8:00. Färjan gick ut till ön kl 10:30, och tillbaka kl 16:00. Så nu har vi ganska precis landat innanför dörren hemmavid. Detta blev det första besök på tomten sedan branden som faktiskt kändes positivt! Dessutom har vi så gulliga vänner på ön. Vi blev hembjudna till två familjer och fick låna stugan av en tredje om vi så önskade. Så vi åt lunch i värme! Dessutom fick vi barnvakt ett par timmar.
Lägger in några snabba foton från tomten tagna med mobilen. Bättre kommer troligtvis i morgon.
Här uppe på berget stod ett hus:
Vi använde oss av de gamla avspärrningsbanden och spände upp så att vi kunde se var gamla huset stod:
Ser ganska litet ut, faktiskt. 72 kvm var det:
Här hade vi altanen, kvar står plintarna från den…i bakgrunden syns våra svedda träd, och ändå har vi fällt cirka 20 brandskadade träd som var betydligt värre där ann (dessa hoppas vi skall byta sina barr och ta sig):
En väldigt mörk bild, men det föreställer maken som försöker rita upp höjdkurvor och planera var det nya huset kan stå om vi bygger ”drömhuset”:
Denna utflykten kommer vi nog göra ett helt gäng gånger innan huset är på plats. Och det fungerade fakriskt riktigt bra…lite mindre än 5 arbetstimmar på plats blev det dessutom. På fem timmar hinner man en del.

Nya huset

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *