Efterdyningar efter tomtbesöket

Väl hemma från tomten var hela gårdagen full med tankar och funderingar. Vilket resulterade i ett mail till vår kontakt på Rörvikshus, ett mail till vår Arkitekt och ett till byggnadsnämnden.
Dessutom har vi skapat en inköpslista (ja, vi har alltid haft en lista för grejer till stugan men den slutade vi skriva lite abrupt) där spoppåsar och en piassavakvast står uppskriven.
I lördags fick vi låna soppåse av grannarna och piasavakvast snodde vi på bästa kompisens trappa (så nu behöver hon en ny). Vi hade ju sådana saker i stugan, men allt sådant är ju borta, så det är bara att bygga upp igen. Piasavakvasten behövs för att sopa rent berget, och soppåsarna för att samla ihop alla grejer som skall slängas. För även om de har rivit och städat så hittar vi glasbitar, metallrester, porslinsskärvor, textilsnuttar och brända boksidor lite här och där…så om andra städar hus har vi ett hästjobb framför oss att städa tomt. Det är långt, långt kvar tills vi kan gå barfota där igen!

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *