Lite mer prisuppgifter…

Vi fick ju en offert förra veckan på vårt drömhus…och det var dyrt! Trots detta valde vi att gå vidare och förändra en del detaljer. Många plus och några minus på listan. I går så kom då en ny offert, och jag blev förvånad över att det inte var mer…men det är nog tur det, för egentligen skulle vi behöva sänka kostnaden en 2-300 000 och inte höja den. Jag har ju sagt det förr och säger det igen…detta är inte en förutsedd utgift!
Vad som saknas i senaste offerten är bland annat en kamin. Jag tyckte jag hittade en kamin i Rörvikshus katalog och skrev in den. Men de svarade att de inte hade den, så jag gissar att dyslexiska jag har kastat om två siffror eller så 😉 Nåja, vi behöver helt enkelt spana in en kamin! Problemet är att jag inte är hemma den här helgen eftersom jag är på kurs på Bosön – bad timing! (Passar dock på att skryta lite om att jag tränat på Bosön…känns lite häftigt, även om jag enbart är en helt vanlig motionär). Försökte snacka med maken över telefon, men han var inte alls medgörlig, utan vill se kaminen live och inte på nätet :( Så det blir nog ett besök på Mariebergs på måndag lunch.
Jag vill helst ha en täljstenskamin av två anledningar…för det första gillar jag hur täljstenen absorberar värmen och för det andra har jag som barn varit i Handöl där man bryter täljstenen…så det känns lite speciellt. De kaminer jag försökt få upp makens ögon för är följande:
Contura 560T:
och
Contura 860T:
Tror faktisk 860T är favoriten…men som sagt, maken vill se irl, och då får det bli så!

Nya huset

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *