Morr…

…hade hoppats på positiva besked idag, men det är kanske för mycket begärt att få två. Vi fick nämligen ett oväntat positivt besked, så varför skulle vi äntligen få positivt besked på lagfarten???? Nä, så klart inte :( Då fortsätter vi med ännu några dagar med magknip…för ja, det är det jag får när jag väntar på något som jag inte är säker på kommer slå in. Och även om jag inte förstår varför lagfarten inte skulle beviljas vågar jag ju inte tro att den gör det förrän jag har pappret i handen (eller i alla fall ser på lantmäteriets hemsidan att den gått igenom).
Lite bättre på jobbet i eftermiddags…men det bidrar väll inte heller till toppenhumör.
Däremot förgyllde detta min dag:
en önskad bok i ett kuvert i brevlådan från en omtänksam vän. Kanske läge att bädda ner sig i soffan och läsa bok i helgen?

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *