Nä…

Hade räknat med en solig helg och en frisk familj…men vädret bjudet på moln, och i morgon skall det visst också bli regn. Familjen ligger till 50% däckad (dvs maken och sonen ligger i sängen med halsont och feber, själv har jag bara halsont…men en grym sådan). Döttrarna är piggare, den ena sover dock ut och den andra är redan iväg och tävlar. För för henne (lika väl som det skulle ha varit för sonen) är hela helgen uppbokad med tävlingar från arla morgonstund till sena kvällen. Tack och lov nästgårds så vi slipper resorna och att hämta/lämna. Bara vara hemma och fixa frukost, lunch, middag och matsäck.
Planen för helgen…göra klart bordet.Det har ju numera börjat bli en allt mer permanent lösning i vår lägenhet för att lägga och vika tvätt på. Uppskattat av många, men inte särskillt estetiskt:
Kanske läge att slipa färdigt och lacka idag när det är uppehåll. Nu är det ju äntligen frostfritt så nu kan man måla utomhus med den där braiga lackfärgen som vi har (=båtlack)
Blommorna på balkongen behöver sig också en liten omgång. Älskar blommor, älskar balkonger…men det har en tendens att bli lite fullt. I nuläget har vi både ett litet olivträd och en liten julgran på vår balkong, vilket gör det lite fullt. Dessutom har yngsta dottern börjat odla ingefära och den drar iväg på höjden. Dessutom är ingefäran känd för att spräcka krukor efter ett tag…så omplantering är nog en bra idé.
Men så var det ju den där halsen…vill bara krypa ner i sängen och tycka synd om mig själv. Men allt blir kanske bättre om jag gurglar i magnesyl och byter om till arbetskläder. En kaffe kanske också hjälper humöret på traven!?

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *