Nu väntar vi

Det har hänt en hel del de sista veckorna. Vi har skrivit på kontrakt på vårt drömhus. Vi har fixat med KA. Vi har lämnat in bygglov och en hel del till. Nu är det bara att vänta och vänta och vänta…förhoppningsvis på positiva besked och förhoppningsvis inom en ganska snar framtid.
Idag skall vi till HTH och spana in kök och sitta ner med deras köksdesigner. Skall bli spännande att se hur långt den pott med kökspengar som ingår i huset räcker. I mina öron låter potten stor, men vad vet jag?

Nya huset

5 Comments

    • Ni får läsa rapporten i morgon, och tyvärr är nog egentligen HTH lite dyrt för oss också. Men vi kommer troligen trots detta välja att ha ett HTH-kök. Vi får se ville utsvävningar budgeten tillåter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *