Köket – andra utkastet

Gösses vad snabba de var att göra nya ritningar och en ny offert på köket! Tänk vad härligt det vore om man vore gjord av pengar! Ett alldeles eget drömkök. Det är ju så lätt att dra iväg med det ena och det andra. Vi tycker vi försökte hålla igen en del och ändå drog köket iväg 30 000 kr. Så nu räknar vi en stund och drömmer mycket…
Köket Villa Bergstoppen, Copyright www.nyahuset.nu

Köket Villa Bergstoppen, Copyright www.nyahuset.nu

Köket Villa Bergstoppen, Copyright www.nyahuset.nu

Köket Villa Bergstoppen, Copyright www.nyahuset.nu

 Men håll med om att det vore ett snyggt och stilrent kök! Snälla bygglov bli godkänt nu då så vi kan tro och drömma på riktigt!

Nya huset

7 Comments

  1. Det där kommer bli superfint! Vitt, högblankt kommer bli riktigt fräscht :) Vad roligt att ni också ska ha ett långt liggande fönster över köksbänken precis som vi :) Ska bli kul att se när det äntligen är på plats!

    • Jo, jag tror det blir jättebra. Vi har ju ett ”pyttekök” jämfört med er som bygger villor, men å andra sidan tror jag att vi får ett bra och förhållandevis rymligt fritidshuskök. Hon var väldigt duktig vår köksplanerare så det kändes verkligen bra.

  2. Vi hade möjlighet att köpa in själva till vårt hus, så vi valde bort Marbodalköket, och köpte Ikea i stället. Vi kunde välja och vraka och göra köket precis så lyxigt som vi ville ha det – och ändå blev det billigare än det billiga standardköket som var utgångspunkten hos Marbodal. Fick skruva ihop stommarna själv dock, för det ville inte snickarn göra.

    • Vi har funderat på IKEA men eftersom vi i veckorna befinner oss långt ifrån bygget så måste vi nog tyvärr välja enklaste (och inte billigaste) alternativet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *