Tips på andra husbloggar…

…och hur dessa kan struktureras.

För ett halvår sedan började jag läsa bloggar på nätet om husbyggen och husbyggningsprocessen. Det var ett viktigt led i att snabbt hämta in kunskap eftersom vi kastades in i detta projekt abrupt. Vi hade ju inte en tanke på att någonsin i livet bygga ett hus. Eller jo, vi tänkte riva vår 10 kvm friggebod och bygga en 15 kvm istället inom en 10-årsperiod.

Men nu ville ju ödet något annat och snabbt behövde vi få kunskap och inspiration. Och många bloggar hittade vi på  Vi bygger hus
Framförallt deras nybloggatsida har varit fantastisk, där har jag kunnat hänga med i många byggen just när de skett – tack alla bloggare för att ni bjuder på era erfarenheter!!!!!! Många av dessa favoritbloggar finns nu i min länklista på högersidan i denna blogg.

Dock har nybloggatsidan något problem sedan cirka en månad tillbaka och det har varit ganska frustrerande. För istället för att se vilka som nyligen gjort ett inlägg har jag tvingats klicka in på alla favoritbloggar typ två gånger om dagen. Så häromdagen bestämde jag mig för att ta hjälp av . Så nu får jag (om än en privat lista) men en lista över de senaste inläggen. Fantastiskt! Dessutom tycker jag Blogkeen har en mycket snyggare layout an gamla hederliga Bloglovin som jag tidigare använt mig av. Gillar dock fortfarande Bloglovin men där behåller jag mina gamla favoritbloggar listade, bloggar som främst är baserade på vanligt vardagsliv och inte husbyggande.

Hur gör du för att hålla rätt på dina favoritbloggar?

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *