Tonåringar i huset

De två yngsta har ju varit på seglarläger i 6 dagar nu. En given succé. Lika hatat varje vår när jag bokar platserna, lika älskat när de väl är där :) Hemma däremot är tonåringen som vägrar segla. Hela långa dagen för sig själv. Var dag ber vi henne snällt att hon kan tömma diskmaskinen och fylla den, och var dag möts vi av detta efter arbetsdagens slut:

150616-1

När man sedan frågar varför hon inte gjort något är svaret; Amen mamma, jag har inte hunnit! Kan inte låta bli att stilla undra, vad har hon då gjort?????

Nya huset

2 Comments

  1. Suck, jag känner precis igen det där! Det tar ju dessutom inte så lång tid 😉 Nu när vi har varit utan diskmaskin i 4 månader så tycker barnen att det är så skönt att slippa handdisk så änsålänge inget problem att få dom att plocka ur eller i maskinen 😉 Får se hur länge det varar.

    Hos oss är det tonåringen som är mest segelbiten och den yngste som protesterade när jag bokade sommarens seglarläger. Fast att han älskade det förra året, fast jag vet ju att när han väl är där så blir det bra.

    • Kul att höra att det inte bara är mina barn som tycker lika om segelläger, dvs läskigt innan, superkul under.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *