Hoppsan!

Söndagen gick i husets tecken. Alla barnen bortresta, bara jag och maken hemma…dvs guldläge att förflytta sig snabbt mellan den ena och den andra affären utan bråk, gråt och tandagnisslan. Så då passade vi helt enkelt på att springa i affärer. Lämpligt eftersom det dessutom är sommarrea. Så nu har vi rekat en massa och sedan skulle vi bara gå hem och kolla lite på nätet, och så var det ändå billigare där…så då råkade vi klicka hem spishäll, ugn och diskmaskin. Bäst av allt var att vi sparade 5500 kr på detta och att leveranstiden är satt till mitten av augusti (så vi slipper liksom förvara grejerna så länge :) )

Tycker vitvaror är svårt just eftersom det finns så många modeller och märken och det är så svårt att förstå skillnaden och mervärdet. Dessutom skall grejerna till ett fritidshus så det behöver absolut inte vara top-of-the-line. Vi använder grejerna max 70 dagar om åren. De skall ha våra favoritfunktioner, men inget mer och helst inte kosta skjortan. I slutändan blev det såhär:

Witt induktionshäll, bara för att den har så snygga fasade kanter, tusen gånger snyggare i verkligheten än på bild!

WittInduktionshall-WIF597FSKS

GRAM inbyggnadsugn, mycket lull-lull för lite pengar. Den har helt enkelt vissa funktioner som vi verkligen vill ha (timer, snabbuppvärmning) utan att kosta skjortan. Å andra sidan hade den t.ex. mindre plåtar än en mer avancerad ugn, men eftersom vi använder ugnen i stugan i snitt 5-10 gånger om året kändes detta inte centralt.

GramUgn-BIH126550X

 

Och så sist men inte minst vår master-piece, diskmaskinen…ASKO med plats för 15 kuvert. Vi har en likadan hemma sedan 3 år tillbaka och vi fullkomligt avgudar denna maskin. Det har inte ens varit förhandlingsbart att välja en annan maskin…och vips var den nersatt med 2500 kr. Jag bara säger – den är min!

ASKOdiskmaskin1-D8547IS

ASKOdiskmaskin2-D8547IS

Nya huset

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *