Fasaden

Lite lustigt, hur man sällan tänker på att alla hus har olika fasad. Lättast skiljer man ju på typ träpanel, putsad fasad och tegelfasad. Men har du tänkt på hur många olika sorters träpanel det finns. Bara i Rörvikshus standardsortiment finns dessa paneler:

RorvikshusFasadpanel

5 stående paneler och 4 liggande. Liggande panel är ju populärast nu, men eftersom vårt gamla hus hade stående panel kändes det som ett bra val att göra. Och ett tag var vi inne på funkispanel, men sedan beslöt vi oss att välja lockpanel precis som på det gamla huset. Enkelt att måla och sköta. Vår säljare påpekade att vi gjorde det mest ovanliga valet av alla panelsorter och vi känner oss nöjda med det. På ett annat hus någon annanstans hade vi kanske valt annorlunda men inte nu. Lockpanel i samma färg som gamla huset och vi kommer känna oss hemma :)

DSCF1320

Nya huset

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *