Grannskapet

Jag har skrivit tidigare om hur viktigt det är för oss att stanna kvar på vår tomt och bygga upp ett hus igen. Hur mycket grannar och vänner betyder för oss.

I sommar har vi varit på ön i 3 1/2 vecka och vi är så glada för alla kramar, alla omtankar. Vi är ändå gladare för dem som pysslat om barnen lite extra och som pysslat om oss lite extra. Att ni hjälpt oss att ge barnen en ganska normalt sommarlov på ön är underbart. Att kunna sätta sig vid ett dukat bord efter 4-5 timmars arbete på tomten är lika fantastiskt. Att kunna låna en tvättmaskin när kläderna är leriga, blöta och svettiga är värt massor. Att få ställa in sina grejer i lillstugor och källare är en förutsättning för att vi skall kunna vara på ön. Att folk kommer förbi och frågar om de kan hjälpa till eller låna ut verktyg lägger grunden till mycket av vårt arbete – inte så att vi inte har verktyg men att kunna låna precis rätt grejer eller rätt kunskap vid rätt tillfälle sparar mycket tid och pengar.

Vi vet inte hur vi någonsin skall kunna gengälda den kärlek vi fått uppleva denna sommar…det enda vi kan göra just nu är att ödmjukt tacka och säga att ni stärker oss!

GFormingAHeart

Nya huset

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *