tretti.se

De flesta som har hus eller som går i husköpartankar hamnar nog förr eller senare på trettio.se:s hemsida i jakten på vitvaror. Det har även vi gjort. Dessutom öppnade de ett showroom och en lageroutlet i närheten av stugan, så när vi var på tekniskt samråd passade vi på att svänga förbi:

30punktSE

Och jag säger bara: där – kan – man – fynda ! Här hamnar alla returex, och kan man tänka sig en repa på en sprojlans ny tvättmaskin så går det att köpa den för halva priset eller mindre. Öppnad kartong på felfri vara ca 30% rabatt osv. Dessutom säljs utgående modeller ut samt varor som de köpt in i stora partier. (Här har de även utlämning av varor.) Vi höll dock hårt i plånboken och lämnade byggnaden med endast en vinkelslip.

Höll i plånboken gjorde vi däremot inte i fredags då vi återvände för att hämta ut en beställd tvättmaskin. Det slutade med att vi returnerade den, köpte en lika dan på fyndavdelningen (med en minimal repa på högersidan) och en micro med lite buckla ovanpå (vilket absolut inte påverkar funktionen eller utseendet då den skall stå i ett skåp). Hela kalaset dvs. tvättmaskinen + micron kostade lite mer än halva priset än vad tvättmaskinen skulle ha gjort till fullpris. Vi känner oss nöjda :)

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *