Hmmmm

Från början började jag blogga som en sorts dagbok, för mig själv och för familjen. För att minnas processen från branden till ett nytt hus.

Men så är jag ju lite sådär att jag tycker att det är lite kul om någon läser och bekräftar mina tankar…så därför blev bloggen öppen (så när som på några väldigt privata inlägg som därför lösenordsskyddas). Men därför är jag också nyfiken på vilka ni läsare är…så snälla berätta, vem är du?

Nya huset

8 Comments

  1. Jag är en 30-årig tjej från Västerbotten. Har ingen egen blogg, men borde kanske starta en då jag och min sambo håller på att fixa till en stuga som vi köpta förra sommaren.

    • Hej Tina! Vad spännande att ni renoverar stuga. Hör av dig om du startar blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *