Vecka 36 eller 37

Vecka 36 eller 37 gjuts plintarna till vårt hus (dvs nästa eller nästnästa vecka)…behöver jag säga att det skall bli så spännande!? Då kommer det verkligen kännas som om det är på G det här husbygget :)

32 plintar blir det, och förklaringen till att det bara blir 32 plintar är att man numera använder kraftigare kantbalkar. Inte mig i mot (så länge det inte blir golvsvikt) för det blir väldigt mycket lättare att röra sig under huset om det bara är 32 plintar.

Redan förra helgen ritade vi, nyfikna som vi är, ut vart de skall stå med hjälp av en gatukrita. De första 30 plintarna hamnade på bra ställen, så vi trodde lyckan skulle fortsätta, men de två sista plintarna hamnar på kluriga ställen.

Plintar

Den ena hamnade på ett supertungt men löst stenblock och den andra hamnade precis i en bergsskreva i form av naturlig dränering. Men, men, det löser vi!

Nya huset

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *