Det är ju underbart…

…bloggande är rätt effektfullt och jag brukar faktiskt försöka hålla mig ganska neutral. Men i torsdags pös det till lite. Jag orkade helt enkelt inte hålla god min för jag tycker faktiskt verkligen det här projektet till och från haltar betänkligt. Nu brukar jag ju som sagt inte skriva ut denna typ av tankar just för att jag vet att jag p.g.a. branden reagerar starkare än vanligt, men som sagt…i torsdags struntade jag i detta…och besöksräknaren sköt i höjden (en läsarökning på 42%, och näst högsta besökarantalet genom tiderna). Hälsar så klart dessa nya läsare välkomna och hoppas att ni stannar!

Kanske skall skriva ut min frustration lite oftare så kanske projektet börjar halta mindre, vad vet jag…

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *