Helgen som gick…

…spenderades på ön. Dels njöt vi av goda vänners lag, vi var även på den lokala marknaden och köpte lokalproducerad mat och sist men inte minst hade vi en lång och mycket trevlig sittning med vår elektriker. Tycker verkligen det är fantastiskt roligt att få jobba med en gammal kompis. Att hans firma sedan dessutom är specialiserad på ljusdesign gör det hela ändå roligare. Vi pratar liksom inte bara ett enkelt lampurtag i taket utan det kommer bli lite roligheter även om vi gillar tanken med att ”less is more”. Tre timmar tog sittningen och nu tror jag vi är klara med det mesta. Enda är att vi behöver fundera på det där med utomhusbelysningen, både på fasaden men framförallt från vägen tillhuset. Vi har ju ingen gatubelysning hos oss, så höst, vinter och vår är det verkligen becksvart. Kommer man då fredagkväll så famlar man fram i mörkret och att hitta nyckelhålet är precis hur svårt som helst.

I övrigt känns tomten redo för gjutning:

DSCF4988

En annan rolig grej med besöket denna helg var att mammas löjtnadshjärta som överlevde branden nu hade börjat blomma.

DSCF4990

Nya huset

3 Comments

    • Ja, det var en härlig helg! Enda nackdelen med vår elektriker är att det är svårt att skilja mellan jobb och fritid. Mötet hade lätt kunnat bli många timmar längre bara för att det är så kul att ha tagit upp kontakten igen. Alltså, vi har ju alltid hälsat när vi har träffats men vi har inte umgåtts sedan tonåren. Men då hade vi väldigt kul och det är väll den grunden vi står på nu.
      Dessutom kom bästa kompisen och hennes egna dotter ut så då han vi umgås en hel del…så på umgängesfronten var helgen finfin.
      Ja, det är skönt att det rullar framåt med huset även om jag skulle vilja ha ett schema med spikade datum framför mig. Men, men, det verkar inte vara något som karaktäriserar detta bygge…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *