Omtanke

I går möttes jag av lite omtanke på jobbet. Jobbar ju på en mansdominerad arbetsplats så de där små, små gesterna uteblir ofta. Men i går hittade jag detta på köksbänken:

150925-1

Till den enda tedrickaren från min morgonpigga kollega. Blev så himla glad eftersom jag vet att han åkt till en speciell affär just för att köpa dessa teer.

Nästa sak som gjorde mig glad igår var att maken kom hem. Tror aldrig jag längtat så mycket efter honom när han varit på tjänsteresa som denna gången. Men det är väll egentligen ett sundhetstecken att man saknar varandra efter 20 år tillsammans.

Tredje braiga saken var att snickaren varit och tittat på tomten och han såg inga problem med att få upp huset på tomten bara träden är borta. Och där kom det negativa…vår träd har inte blivit fälld på tre veckors tid…nu får vi ta trädfällaren lite i örat så att det blir gjort de två sista veckorna innan husleveransen.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *