Beställt trappa

Vi lyckades inte enas om bord under helgen, men däremot blev trappan äntligen beställd. Vi behöver ju en spiraltrappa upp till vinden, men då det inte finns i Rörvikshus sortiment har vi länge vetat att detta inköp ligger på våran lott. Vi började därför titta på spiraltrappor redan i vintras och har nog ratat fler än vi gillat. Men ganska tidigt hittade vi också den vi beställde nu i helgen:

Pixima Ring Line

Pixima Ring Line

Anledningen till att vi väntat är att vi har hoppats att K-rauta skulle ha rabatt på trappan. Veckor och månader har gått och rabatten har aldrig verkat vilja dyka upp. Men i går så åkte vi för att titta på trappan igen och då visade det sig att de faktiskt hade rabatt

K-rauta, t.o.m. 11/10-2015

K-rauta, t.o.m. 11/10-2015

Gissa om vi slog till? Rabatten innebar att trappan och balustrad tillsammans kostade mindre än vad bara trappan skulle kostat. Goa pengar som garanterat kommer läggas på annat.

Nya huset

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *