Jamen dåså…

…då var även bordet beställt. Blev ett 240 cm långt Dalarö från Mio med 8 stycken stolar av modellen Läckö.

DalaroMatgrupp

 

När barnen fick bestämma och maken fick testa i 3D-modellen av huset så kändes valet självklart.

3D-version av hur matplatsen kan komma att se ut med ett 240cm långt bord.

3D-version av hur matplatsen kan komma att se ut med ett 240cm långt bord.

Att det dessutom var rabatt på setet + att vi får ett presentkort på 20% av inköpsvärdet till annat smått och gott gjorde att vi slog till igår. Leverans är satt till januari så vi slipper förvara det hela allt för länge.

Tyvärr blev det hela trots rabatten för dyrt i förhållande till vår budget så vi får spara in någon annanstans (typ på sängarna eller soffan). Men så är det, man får ge och ta. Och nu ville vi ha ett nytt bord, istället för ett begagnat som vi länge varit inne på.

Nya huset

4 Comments

    • Dalarö är fint :) Det måste vara Mios största storsäljare. Vi hade egentligen tänkt oss ett mer rustikt bord men i slutändan föll vi för att en ren oljad ekskiva är så lättskött. Ja, och sedan hittade vi inte ett lika stort bord till lika bra pris av den rustikare modellen.

  1. Kommer att bli jättesnyggt! Vad bra med 3D för att se vad som får plats ?. Vi får nog också testa det ?? gällande givande och tagandet har vi fått gjort det hela tiden man får verkligen tänka genom vad som är viktigast för oss.

    • Jo, det är ju så man får värdera. Vad är viktigast och vad kan jag spara in på. För oss hade det absolut gått att köpa ett begagnat bord och begagnade stolar då serien är vanlig. Men här vann platta paket framför ihopmonterad möbler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *