En ny dag…

…och frågan är om det kommer bli någon vettig lösning på leveransproblematiken?

Inte nog med att det ger mig ont i magen att huset kommer stå utomhus i väntan på montering. Jag ser inte ett enda dugg framemot att tvingas berätta för alla som frågar hur stomresningen gått att huset står utomhus i väntan på montering. För att sedan få höra deras oroliga svar om vad som händer när hus står utomhus. För det är ju så att folk bryr sig, och de som bryr sig påpekar lätt det som oroar dem. Och när nästa vecka är slut och alla grannar, och alla arbetskamrater, och alla släktingar, och alla vänner påpekat att detta blev en dum lösning…då kommer jag bryta ihop och grina i ett hörn och önska att det gamla huset aldrig, aldrig, aldrig brann ner och att jag aldrig, aldrig, aldrig hade behövt bygga hus.

Så min fråga är nu…får man börja om från början och lämna tillbaka ett hus man inte ens fått levererat för jag vill inte ha ett hus som inte monteras samma dag som det kommer.

Om jag sovit i natt, nä faktiskt inte. Jag har varit arg, arg och lite mera arg. Har därefter börjat dagen med att svara vår gulliga elektriker att jag inte vet när huset är redo för han och hans gubbar. För vet ni vad, han är redo – allt material hemma, gubbarna redo…

…men just det, vi har ju inget hus!

Minion-PinataFeeling

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *