Senaste nytt!

Det här är en helt sanslös historia! Nyaste infon är att huset kommer den 12/10. Bottenplattan kan eventuellt monteras lördagen den 17/10. Huset kan resas först den 26/10 då man inte hyrt kran förrän då. Dvs snickarna har aldrig ens haft en plan att montera huset förrän 14 dagar efter leverans.

Arg, frustrerad och känslan av att vara lurad är bara förnamnet!

Nya huset

6 Comments

  1. En del av lösvirket till vårt hus låg ute ett tag, det tog ca två veckor innan hela huset var byggt och allt material levererades samtidigt. I vårt fall var det dock snickaren som tog emot det och han visste hur det skulle förvaras (pallar under och presenningar över, något paket fick vi lov att ta in i garaget för det fick inte bli fuktigt). Inte roligt när det inte blir som man tänkt sig, men det löser sig nog. Lycka till!

    • Det är är känslan av att ha ett helt hus stående utomhus i element i 2 veckor innan det ens börjar monteras som gör mig galen. Sedan tar det ju ytterligare nästan en vecka innan det är vädertätt. Så tre veckor av oro och magknip…och vi har ingen plats alls att förvara sådant som inte får ligga fuktigt. Gssar t.ex. att gipsskivor inte mår så bra efter 3 veckor utomhus i oktober…

    • Det är just allt detta vi nu måste rodda i istället för att glädjas åt en husleverans :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *