Nu lägger jag detta bakom mig

Jag är fortfarande grymt besviken och arg. Jag känner mig överkörd och missförstådd. Men som i det mesta här i livet förlorar vi hur vi än gör. Faktum kvarstår att huset kommer och ingen kan montera det. Det har varit min värsta, värsta farhåga med hela husbygget att det skulle bli strul med husresningen och nu kommer det att slå in. Tyvärr läggs denna händelse till en radda otrevliga upplevelser i detta påtvingade husprojekt! (Alla nedtecknade men lagda med lösenord här på bloggen)

Vad jag vill säga i detta inlägg är att i allt detta är jag inte arg på Rörvikshus för det är inte dem som gjort fel. De har hela tiden skött sina åtaganden! Däremot är är jag inte glad på deras lokala säljare och tillika vår huvudentreprenör vad gäller monteringen av hussatsen. Det är han och hans underleverantörer som strulat till det och jag hoppas nu att de tar sitt ansvar så att vi får ett fint hus i slutändan!

 

Nya huset

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *