Vet ni…

…det går inte att lägga problemet med husleveransen bakom sig! Ännu en sömnlös natt är nu till ända. Inte nog med att vår Rörvikshussäljare/generalentreprenör kört över båda våra krav:

  1. Ni ser till att huset reses den 12 oktober och det innebär att gubbar och kran är på plats… 
  2. Ni stoppar husleveransen så att huset inte levereras förrän tidigast 26 oktober eller ändå hellre den 2 november…[när vi kan följa husleverans och stomresning].

Dessutom oroar vi oss nu för vart alla huselement skall förvaras. Vår Rörvikshussäljare/generalentreprenör säger att det inte skall bli några problem. Men vad vi förstått kommer huset i två stycken 24 meter långa lastbilar med en timmes mellanrum. Vår parkering rymmer 1 bil och en 8-meters båt. Vilket jag gissar motsvarar innehållet av 2/3-delar av en  24-meterslastbil. Dessutom sluttar parkeringen och är ojämn eftersom den består av en skogsbacke utjämnad med lite grus. Hur skulle det inte bli problem????? I övrigt är vår tomt nere vid vägen en ojämn naturtomt med lingonris, blåbärsris, ljung och ormbunkar som dels är känslig och dels inte lämpar sig för att förvara material som skall förvaras plant. Att vi dessutom redan den 28/1 blev lovade att tomten skulle påverkas så lite som möjligt av husbygget gör ju inte att det känns bättre att stå med en enorm hussats på en liten parkeringsplats.

Tänk så enkelt någon kan krossa ens drömmar och glädje och förbyta den till oro!

 

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *