När öborna går samman!

Det tog mindre än 24 timmar innan första samtalet från ön kom om att vårar hus stod dåligt väderskyddat. Resultatet var att en öbo som ändå skulle åka till fastlandet handlade med sig tio presenningar och att några öbor nu plastar in huset under dagen för att skydda huset så gott det går mot vädrets makter.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Det stöd vi får på ön är fantastiskt!

GFormingAHeart

Vi vet inte hur vi någonsin skall återgälda detta men vi känner en sådan otrolig tacksamhet och värme gentemot dessa underbara människor!

Nya huset

4 Comments

    • Ja, det är helt underbart! Om man skall säga något positivt om branden så är det just den värme och omtanke vi har mött hos människor, och då framförallt hos människor på ön och människor som känt oss länge. De har stått bredvid oss och stöttat oss något otroligt hittills! Vi blir så varma i hjärtat av denna omtanke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *