Skratta eller gråta…

…ja, jag vet faktiskt inte vad jag skall göra. Vår snickare har just nu semester…och huset…öhm…är inte vädertätt (utan hyfsat täckt med presenningar)…och det skall öhm regna i helgen. Det är just nu förtvivlat skönt att även vi haft semester för ärligt jag orkar inte bry mig. Det är nog någon form av mening att just vi som hade sådär superpanik över husresning, blött och skevt material, skall härdas genom att få äran att vänta mer än en månad från husleverans till huset är vädertätt. Ursäkter det finns det många…men inte en enda sak som vi kan påverka. Men efter semestern skall de visst jobba utav bara h-vete! Tills dess får vi snällt hoppas att vårt fina hus härdar ut med en lite lustig och okonventionell behandling och blir ett rakt och friskt hus ändå!

Att gamla huset restes på mindre än en dag låter mer och mer som ett påhitt. Men se, det är det inte…för vet ni vad…den historien har jag hört många gånger. Vår granne som bor nedanför oss hade nämligen redan byggt sitt hus och höll på att lacka innergolven. På morgonen gick han så in och jobbade och då fanns där bara plintar på vår tomt. Han lackade sedan hela dagen, framemot kvällen gick han ut och då stod det ett hus med tak och allt…och han trodde han såg syner eftersom lacken han hade använt var stark. Men dagen efter när han skulle fortsätta lacka sitt golv stod huset fortfarande där. Det var 1977 det :)

Nya huset

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *