Köket då?

Ja, det är väll hittills inte mycket som inte strulat med husbygget (eller det kanske bara jag som har för höga förväntningar???) så nu var det kökets tur. I går förmiddag ringde vår kökssäljare förtvivlat och berättade att hon missat några delar till vårt kök. Så det var bara att ta lunchrasten till att kolla igenom köket på HTHs showroom här i stan. Nu har ju vi världens bästa köksdesigner så problemet var löst snabbt. Det vart ett tillägg som resulterade i en förändring som i slutändan fick oss att göra ett tredje beslut som kändes väldigt bra! Nya papper signade som skall till Rörvikshus som säkert kommer stöna, men som får äran att extrafakturera oss en del. Men som vår köksdesigner sa…det är bättre att felet uppdagades nu istället för när köket skulle monteras!

Om du vill läsa mina tidigare inlägg om köket så hittar du dem här.

I och med detta inlägget hade det ju varit läge att visa det korrekta köket i form av 3D-ritningar, men de är inte klara ännu. Fast hon lovade att fixa dem ganska snart…så vi kan sitta hemma och drömma lite 😉

Men i alla fall så kan jag visa vilken bänkskiva, diskho och stänkskydd vi skall ha (för just den kombinationen har de i sin utställning här i stan) även om det är ”fel” skåp:

Vår bänkskiva, diskho och vårt stänkskydd i "fel" kök.

Vår bänkskiva, diskho och vårt stänkskydd i ”fel” kök.

Det är svårt att ge skivan rättvisa på foto…den måste upplevas irl…men i alla fall; en Corian Stellar Negro är det och den kan väll mest sägas likna en svart, svart stenskiva med inslag av ljusare kristaller. Riktigt inzoomad ser den ut såhär:

Corian Stellar Negro

Corian Stellar Negro

Passar finfint till våra grå gnejshällar strax utanför köksdörren:

Utsikten genom köksdörren, 2/11-15

Utsikten genom köksdörren, 2/11-15

Gnejs

Gnejs

Nästan lika glimrande (vilket det ju inte ser ut som för gnejs verkar glimra dåligt på foto :( ) bara två olika delar av gråskalan :)

 

Nya huset

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *