Tystnaden…

Tystnaden från Rörvikshus, vår Rörvikshussäljare och vår snickare efter besöket i onsdags tar kål på mig.

Jag är en människa som älskar kommunikation så att inte höra något får mig att fundera; Fortsätter man bara rakt fram och struntar i våra klagomål, tankar och känslor, precis som man nästa uteslutande gjort hittills? Eller är det så att man faktiskt jobbar och funderar på att lösa problemen med vår hus?

När får vi höra något? Och kommer vi får höra saker som gör oss ändå mer ledsna och oroliga när vi väl hör något, eller kommer Rörvikshus hålla sitt löfte att leverera en åtgärdsplan?

Snälla, snälla fortsätt håll tummarna för att denna hushistoria skall få ett lyckligt slut!

Villa Bergstoppen, Copyright www.nyahuset.nu

Villa Bergstoppen, Copyright www.nyahuset.nu

p.s. fick utvärdering på min arbetsinsats på mitt jobb igår och jag kan säga att jag sååååååå önskar att jag skulle kunna ge alla aktiva i denna husbyggnation en sådan utvärdering. Det är en enorm ego-boost att får höra att man är bäst! Dessutom är jag så underbart glad för min unga kollega som gått som lärling hos mig i ett par år hon fick en precis lika bra utvärdering på sin arbetsinsats. Men nu skall jag suga på den karamellen och hålla tummarna för att husbygget har nått sin absoluta low-point och att allt nu vänder i en positiv riktning.

 

Nya huset

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *