Årets adventskalender

Jag bara måste säga en sak som absolut inte har med husbygget att göra (ja, för utom byggandets och boendets historiska bakgrund ur ett samhällsekonomiskt perspektiv vilket är något jag säkert borde diskutera mer här inne 😉 )…men i alla fall. Jag ÄLSKAR årets kalender! En historisk kavalkad som tar upp så mycket spännande samhällsstrukturella händelser som jag försökt förklara för barnen 1000 gånger men som är för komplexa att förstå. Nu får vi en gemenas historielektion där vi sedan kan diskutera vidare och där jag sedan kan komplettera med min specialkunskap. Åhhhhh säger jag bara…den kalender ger mig guldstunder med mina barn som dessutom också älskar kalendern. Vi sitter bänkade och många avsnitt ser vi både två och tre gånger.

 

p.s. Idag har vi sorg, båda valparna dog. Den första låg i säte, och när den väl var ute hade den andra redan dött. Vi är så ledsna, men samtidigt tacksamma att tiken överlevde. Men faktum kvarstår att två perfekta valpar förlorade livet.

Nya huset

2 Comments

  1. Håller med! Jag sitter bänkad varje morgon (även fast vi inte har några barn) och tycker att det är superintressant!! Synd att de fått så mycket negativ kritik för den, själv tycker jag att den är toppen!

    • Kul att höra att du också gillar kalendern. Ja, jag tycker också det är synd att den fått hård kritik. Själv har jag sällan skrattat så gott och tyckt det var så lärorikt som detta året. Men, men, allt kan inte passa alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *