I väntan på en åtgärdsplan

…har vi ägnat sportlovet åt att bygga en vägg hemma i lägenheten.

Sista chansen att titta in från ena rumshalvan till den andra...

Sista chansen att titta in från ena rumshalvan till den andra…

När vi flyttade till lägenhet från villa för snart 4 år sedan köpte vi en 4:a som tidigare varit en 5:a. Fördelen med detta var att de två minsta barnen fick ett stort gemensamt rum att sova och leka i. På så sätt slapp vi ifrån leksaker i vardagsrummet. (Dessutom visste vi att rummet lätt skulle kunna delas till två då vi t.ex. redan hade två fönster och två dörrar.)

Men åren går och barnen växer. Vi lovade sonen att han skulle få ett eget rum till sin 10-årsdag. Men så kom branden emellan, och att bygga upp huset blev viktigare än att göra ett eget rum till sonen. Men så sket sig husbygget, och eftersom vi inte vet när vi kommer ha ett hus att flytta in i, kändes det där med egna rum till barnen plötsligt akut igen. Så nu (nästan ett år försenade) har det snickrats, spacklats, målats och tapetserats hela vecka 8. Gissa om barnen är glada!?

Lite bus får man unna sig, på insidan av en av väggarna har vi lämnat följande avtryck. Vi får se om någon river väggen någon gång och hittar denna hälsning.

Lite bus får man unna sig, på insidan av en av väggarna har vi lämnat följande avtryck. Vi får se om någon river väggen någon gång och hittar denna hälsning.

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *