I går vinkade vi av…

…vår äldsta. 14 år gammal och skall praoa för första gången. Prao i en veckas tid i Visby. Nästan som att skicka iväg henne utomlands…vår lilla tös har blivit stor!

Källa: http://media-2.web.britannica.com/eb-media/30/177930-004-0C5AC0FA.jpg

Källa: http://media-2.web.britannica.com/eb-media/30/177930-004-0C5AC0FA.jpg

…dessutom en bra träning för oss som föräldrar för på påsklovet drar hon iväg på träningsläger till Barcelona. Attans vad fort åren gått…snart är hon flyg(/flytt)färdig!

Stort tack till min f.d. arbetskamrat som tar sig ann vår tös och ser till att hon får en toppenvecka med både arbetsträning och träningsmöjligheter. Förhoppningsvis kommer hon dessutom lära känna ett gäng jämngamla och likasinnade ungdomar där på Gotland!

 

Nya huset

3 Comments

  1. Tänk att ha föräldrar som ger barnen den möjlighet att få växa själva och utveckla sig till egna små/stora personer ?

    • Tack! Vi gör så gott vi kan. Både maken och jag praoade på annan ort och det gav erfarenheter som vi burit med oss hela livet. Därför sökte vi faktiskt aktivt praoplats på annan ort. Man lär så mycket av att stå på egna ben. Dock måste jag erkänna att det är tufft att vinka av sin ”lilla” tjej och veta att hon skall bo, leva och arbeta med människor hon inte känner i en hel vecka. Troligtvis är det tuffare för maken och mig än för henne helt enkelt. Hon lär sig flyga och maken och jag står midd skräckblandad förtjusning och tittar på och hoppas att vi givit henne rätt verktyg för att klara uppgiften.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *