Hemma från påskfirandet

Påsk firade vi hos makens syster och svåger i djupaste Småland.

Påskbord utomhus i strålande sol.

Påskbord utomhus i strålande sol.

Passade bra för själv skulle jag ju ta en sväng till Blåkulla på vägen dit 😉

Nästan framme vid Blåkulla ;)

Nästan framme vid Blåkulla ;)

På vägen hem passade vi på att svänga förbi Rörvik och Rörvikshus huvudkontor. En avstickare som var väl värd sina timmar. Dels fick vi återigen mötestid med vår kontakt på Rörvikshus, Rörvikshus chefskonstruktör samt denna gången även en av ägarna. Tack för att ni tog er tid med oss! Dessutom fick vi hälsa på alla anställda och en rundvandring i fabriken. Vi önskar så att husresan hittills hade varit lika trevlig som dessa timmar under gårdagen i Rörvik!

Nya huset

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *