Idag är dagen…

1 april…då vårt hus skulle ha slutbesiktigats. Idag skulle vi förhoppningsvis ha fått nycklarna till vårt Nya hus. Idag skulle vi förhoppningsvis ha fått känna glädjen av att börja fylla huset med våra möbler, saker och i framtiden även minnen. Idag är en tung dag!

Man skall inte hänga upp sig på datum. Man skall inte heller hänga upp sig på drömmar, för livet blir inte alltid som man tänkt sig.

Men idag drar vi täcket över huvudet och tillåter oss att vara bittra, bittra på vår Rörvikshussäljare/entreprenör som hellre sticker huvudet i sanden än tar krafttag mot sin underentreprenör, bittra på vår underentreprenör som varit både klantig och oaktsam med vårt hus, bittra på båda parter som hellre låter veckorna gå och skyller ifrån sig än försöker rätta till sina fel och misstag…

Idag är vi bittra!

Nya huset

2 Comments

    • Hej Josefin!
      Tyvärr har vi ännu inget nytt datum. Så snabbt som möjligt är det sagt. Men då vi mer eller mindre står och stampar på stomresningsdag 1 så känns det långt borta. Snickarna har fått till uppgift att återställa huset till på onsdag nästa vecka därefter hoppas man kunna komma igång med vidarearbetet.
      Vi hoppas vara inne innan sommaren, men veckorna går…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *