Det gör ont…

Jag började ju blogga för mer än ett år sedan dels för att minnas vår husresa men också för att snabbare komma över branden och se framåt i vårt husbygge. Att våga drömma och våga tro blev en ledstjärna. Och, oj vad vi drömde och var hoppfulla där i början av oktober precis veckorna före husleverans. I detta med att blogga innebär också att hålla koll på andra bloggar och som ni ser i listan till vänster finns det en ansenlig mängd spännande bloggar som jag besökte där i min hoppfullhet.

Men så kraschade husbygget och vår värld. Våra drömmar krossades och sedan november har jag knappt alls orkat läsa en enda annan blogg…för vet ni vad…det gör så ont! Det gör så otroligt ont att läsa om andras positiva byggen och om andras hoppfullhet och drömmar när vi själva månad efter månad befunnit oss i ett hopplöst mörkt hål.

Jag testade att surfa runt lite häromdagen. Men nej, det gick inte jag fick bara ont i magen och blev ledsen.

Crying

Nya huset

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *