Längtan

Längtar så tills vi kan flytta in i vårt hus, eller kanske ändå mer tills bygget tar fart på riktigt! I torsdags var det möte på ön. Representanter från Rörvikshus, Allrum Home AB och Oscar Ädel Bygg AB var på plats. Återställandet av vårt hus är nu igång och man kommer under de närmsta veckorna successivt skala upp tempot. Målet är – tro det eller ej – att vi skall få tillträde till huset i början av juni.

Bäst av allt är att vi har fått en projektledare från Rörvikshus (har tidigare i denna blogg gått under benämningen chef för reklamationsavdelningen och vår Rörvikshuskontakt, men byter från och med nu namn till vår projektledare) som nu driver arbetet och han är en sådan trygghet och ett sådant stöd för oss. Han har en ängels tålamod och samtidigt alltid ett litet skämt till hands blandat med stor saklighet och raka besked. Och efter allt strul under denna husresa är det just detta vi behöver!

Längtar så tills vi har möjlighet att åka ut till ön nästa gång och se med våra ögon ett hus som mår bättre och som för varje sekund både blir bättre och färdigare. Vi har äntligen kommit in i en byggperiod igen och vi hoppas att denna byggperiod blir riktigt, riktigt positiv!

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *