Kakellist / Kakelbård

Kakellist eller Kakelbård vad heter det egentligen? Ja, jag gissar att det kvittar vad man kallar det så länge man vet vad man talar om. Vi skall i alla fall ha en sådan i lilla toaletten och i lördags var vi och hämtade dessa hos vår favoritkakelfirma (Kakel och Design).

Kakellist till vår lilla toalett från Kakel och Design.

Kakellist till vår lilla toalett från Kakel och Design.

Första gången maken och jag kom i kontakt med denna Uppsalafirma var när vi båda skulle stamrenovera våra respektive lägenheter 1998. Båda två fick (till trots att vi bodde i två olika bostadsrättsföreningar) till uppgift att välja kakel och klinkers i deras konceptbutik. Och med erfarenhet av deras urläckra sortiment och deras underbara service har vi återvänt dit vid varje köks- eller badrumsrenovering hittills.

I och med detta husbygge är det ju mest Stockholmsbaserade företag som är involverade men det kändes så rätt att köpa vår bård hos vårt favoritföretag.

Och nu är kakelbården som är spansk och gjord av Cobsa S.L. äntligen uthämtad och står packad och klar för transport ut till ön.

cobsa

p.s. Om du är nyfiken på Cobsas kakellistsortiment så hittar du katalogen över enfärgade lister här och katalogen över flerfärgade (motiv) lister här.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *