Ett avslutat kapitel

Förra torsdagen jobbade Oscar Ädel Bygg AB med vår snickare i spetsen sin sista dag i vårt projekt. Jag tror att det är en lättnad för båda parter att vi inte längre behöver sammarbeta. Allt för många misstag, missförstånd och hårda ord har yttrats för att de skall vilja jobba för oss eller vi skall lita på det jobb de gör. Det är trist när det blir så, men tyvärr skedde detta i vårt projekt. Det tog lång tid för vår entreprenör Allrum Home AB att förstå att läget var irrepabelt, men det var en otrolig lättnad när beskedet äntligen kom.

Tanken var ju att Oscar Ädel Bygg AB skulle återställt huset själva, nu kommer de istället faktureras de saker man inte hunnit/kunnat återställa innan man jobbade sin sista dag i projektet. Så nu har vi två nya snickarteam och vi hoppas verkligen att detta samarbete kommer vara betydligt mer harmoniskt och kreativt. Och att vi nu äntligen kan få det hus vi beställt! Vi har definitivt inlett ett nytt skede i vårt husbygge!!!!!!!

Med dessa ord hälsar vi våra nya snickare från Allrum Home AB och Rörvikshus

Välkomna!

 

Hoppas ni kommer trivas att jobba tillsammans med oss för ni är efterlängtade!!!!!!!!!!!

 

not 20/4-16: Någon har påpekat att eftersom vi inte har avtal med Oscar Ädel Bygg AB så vet vi ju inte om de får fullt betalningsansvar för återställandet av huset. Helt korrekt. Då vi har avtal med Allrum Home AB är det såklart dem som i våra ögon ekonomiskt står för återställandet av huset eftersom det är deras juridiska skyldighet att göra så. Om de i sin tur väljer att driva detta gentemot den underentreprenör som försatt dem i denna situation skall jag egentligen inte spekulera i.

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *