Elephant parade

Vid nyår när allt kändes sådär hopplöst och deppigt så bestämde jag mig för att för varje positivt steg vi tar i husprojektet så skall jag unna mig en elefant i serien Elephant Parade.

Och hittills har jag åtta stycken en för besiktningen, en för besiktningsprotokollet, en för första utkastet på en åtgärdsplan, en för ett telefonsamtal, en för första åtgärdsmötet, en för beskedet om att vi skulle byta underentreprenör, en för underentreprenörens sista dag, en för de nya snickarnas åtgärdsplan…vi får se hur lång min elefant parad blir…

Två av elefanterna i den Elephant Parede som skall flytta in i Villa Bergstoppen.

Två av elefanterna i den Elephant Parede som skall flytta in i Villa Bergstoppen.

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *