Håhåjaja…

…så lustigt det kan bli. Det har ju tagit en del tid att fatta beslut om hur mycket som behöver rivas och fixas med vårt hus för att få det i topptrim. Och tyvärr är tid något man måste vara rädd om. Redan från början visste vi att detta projekt skulle tvingas att tampas med avloppsprojektet i kvarteret. Och länge såg det ut som vi skulle hinna färdigt innan avloppsprojektet drog igång. Men så blev det ju lite strul med vårt bygge. Men även då till en början så såg det ut som projekten skulle kunna flyta på nästan helt smärtfritt parallellt. Men säg den lycka som varar. I går tvingades vi inse att samtidigt som vi behöver få fram en kranbil till tomten, så är vägarna till tomten helt avstängda för tyngre trafik i tre veckor. Ett tufft besked att ta, även om vi inte på minsta sätt skyller på avloppsprojektet. För det är ju faktiskt så att 40 hushålls vatten och avloppsystem är typ 40 gånger viktigare än vårt hus! Men lite surt kändes det allt, för 3 veckors ytterligare försening skulle ju omöjliggöra alla möjligheter att kunna flytta in till sommaren. Så när maken och jag satt och deppade som mest, plingade det till i makens mailbox…och det var bästa tänkbara nyheter. En alternativ plan fanns och den gör att vårt projekt inte behöver kollidera med avloppsprojektet. Känns så otroligt fantastiskt.

Så på onsdag nästa vecka kommer man flytta om våra felmonterade väggelement. Det kommer bli som en andra stomresning för oss…och vi hoppas att det blir andra gången gillt!

Delar av vardagsrummet. Husleverans 12/10-15

Delar av vardagsrummet. Husleverans 12/10-15

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *