Avlopp och lite bus

Parallellt med vårt husbygge så håller man ju på att göra ett gemensamt avlopp. Det innebär en hel del grävning och sprängning i våra kvarter. Det gör ju att omgivningarna ändras en del. Så när vi skulle parkera bilen på min bästa kompis parkering (eftersom vi skulle bo hos dem under helgen) fanns det ingen parkering. Dessutom var det en djup ”vallgrav” som nästan omöjliggjorde att man kunde ta sig till deras hus.

"Vallgraven"

”Vallgraven” mot väster

"Vallgraven" mot öster

”Vallgraven” mot öster

Det är då man blir lite tacksam att vi har nerriven råspont från ett helt tak (som bara skall slängas bort) på vår tomt (samt en gigantisk parkering). Så vi satte tjejerna och deras kompisar på att bygga en spång över vallgraven:

Finaste spången!

Finaste spången!

Men så kom vi på idén att vi skulle välkomna min bästa kompis och två av tjejerna när de kom hem så ur gömmorna hittade vi en ”portal”, några skrev en välkommen-skylt, några lövade portalen…så gissa vilket mottagande de fick när de kom hem 😉

Storstilad entré med vallgrav, "fällbro" och portal ;)

Storstilad entré med vallgrav, ”fällbro” och portal ;)

Nya huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *