Kökstrappan…

Det är ju det här med att vara ganska medveten om hur livet på tomten ter sig. Där har vi ju en fördel av att ha levt på tomten i över 40 år. Stigarna är väl intrampade om man så säger :) Och om allt fortgår som livet har tett sig de senaste 20 åren så kan jag riktigt se hur köket kommer användas och det är faktiskt en av anledningarna till att vi satte in en altandörr även i köket.

Vad är det då jag ser framför mig. Jo både min man och min bästa kompis man gillar att laga mat. Dessutom gillar de att göra detta tillsammans. Så bilden jag har framför mig är att maken står i köket och förbereder kvällens middag och K kommer med lite ingredienser från deras hushåll. Och vad är då mer praktiskt än en egen väg in i köket utifrån?

Köksdörren kommer på plats. Stomresning 20/10-15

Köksdörren kommer på plats. Stomresning 20/10-15

Så varsågod kära K, en dörr bara till dig! (Eller vi andra kommer säkert också använda den)…men som sagt…den är skapad för enkelhet att lämna in matvaror inför trevliga sommarkvällar.

Nu behövs det ju en liten trappa till dörren och det kan tänkas att den kommer se ut såhär:

Skiss på hur trappan till köket kan komma att bli utformad.

Skiss på hur trappan till köket kan komma att bli utformad.

Viktigt är att vi på något vis måste ha en grind här så att vovven inte rymmer om man vill vädra i köket. Men det problemet löser sig!

Längtar så tills vi kan bygga och projektera irl!

Nya huset

2 Comments

    • Du är såååååå välkommen så! <3
      Dörren är ju byggd för din skull 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *