Man jobbar lite för långsamt…

…och har hittat ändå fler fel i Oscar Ädel Bygg AB:s spår det är sammanfattningen från byggmötet igår. Men detta och lite till lovade vår projektledare att ta tag i så att det verkligen händer något. Vi står liksom fortfarande och stampar på byggdag tre, aningen frustrerande då vi stått där sedan i oktober förra året.

När man nu äntligen börjar riva i bottenbjälklaget för att dra in den bortglömda VVS:n hittade man detta som spår efter rotblötan i november förra året.

Vattenskadat rakt igenom tack vare rotblötan i november

Vattenskadat rakt igenom tack vare rotblötan i november

Det har skall vara fräsch K-board och istället är den gråspräcklig p.g.a.att det runnit vatten genom bottenplattan.

Det här borde vara fräsch K-board och istället är den gråspräcklig p.g.a. att det runnit vatten genom bottenplattan samt stått stilla i isoleringen.

Ja, ni gissar rätt, allt golvspån måste byta samt nästan all isolering och nästan alla K-boards. Dessutom kommer en del av bottenbjälklaget behöva tvättas rent från mögel alternativt bytas ut. Så går det när snickarna inte vädertätar huset, inte avfuktar det efter att det blivit vattenskadat samt vägrar riva upp golvet som stått i regn i fem dagar. Helt enkelt när någon inte tagit sitt ansvar!

Skönt i alla fall att allt detta skit skall bytas ut. Är så tacksam för att vi blivit av med vår ex. snickare och att vi fått en bra projektledare…hur hade vi annars fått rätsida på allt detta????

Nya huset

4 Comments

 1. Hej! Jag följde er blogg i höstas, började skolan, hade massor att göra och tappade bort flera bloggar som jag hade hittat. Då hade nu precis fått leveransen och monteringen var påbörjad… Nu har jag hittat er igen och jag blir uppriktigt sagt så ledsen för er skull! Vilken mardröm ni har hamnat i och jag finner knappt ord att ge som tröst. Det skär i hjärtat att se att det ens ska kunna gå till på det viset.
  Hopps ni får rätsida på detta och att ni snart ska sluta att hitta fler fel (om det nu ens går).
  Kämpa på i motgången och lycka till och blicka framåt!

  • Tack för dina ord! Det värmer <3
   Vi kämpar på och har nu en riktigt bra projektledare men det är så förfärligt hur någon kan mer eller mindre förstöra en hel hussats.
   Huset skulle ha varit klart för 12 veckor sedan och som det ser ut nu så kommer vi in någon gång efter sommaren…känns så otroligt ledsamt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *