Gårdagens loppisfynd

I går bestämde vi oss för att det var loppisdags, och jag vet inte om det är för att Uppsala är en studentstad som loppisar frodas? I alla fall så besökte vi tre stycken, varav två är väldigt, väldigt populära; Röda korsets och S:t Erikshjälpen. Sedan gick vi till vår närmsta loppis också, Stadsmissionens. I fredags var vi på den fjärde; Helping hand. Ja, och nu är helt plötsligt bilen full med grejer i väntan på att äldsta dottern kommer hem från helglägret i Köping för maken får ju inte lyfta iom sitt nyopererade ögat. Vad finns det då i bilen…jo en stor fåtölj…och några hammockdynor…och några rullgardiner…och en madrass. Ja, för porslinet, glasen, legot och böckerna har vi redan burit in.

Roligast av alla fynd var enligt mig min gamla favvokopp:

Loppisfynd

Loppisfynd

Jag är ju lite svag för skäggiga hundar

Themba hittade snabbt sin plats

Vår nuvarande hund; Themba

Vår älskade River (1996-2012)

Vår älskade River (1996-2012)

…så jag hade en lika dan tidigare (även om hunden är vit och inte svart 😉 ), som jag först fick örat avslaget på (så den blev till pennställ) och som sedan försvann i branden. Men nu är den åter och dessutom i nyskick för hela 5 kr.

Bästa fyndet enligt yngsta dottern är legobåten som hon älskade och förlorade i branden. Och bästa fyndet enligt maken är skinnfåtöljen. Genom att köpa den för 100 kr ”sparade” vi nämligen många tusenlappar jämfört med att köpa en ny.

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *