Vinden

Våran vind börjar ta form. Vi har ju strax under 190 cm i takhöjd på vinden, så luftigt kan man ju inte påstå att det är…men mer än såhär kan man inte begära när man inte får ha en bobar övervåning utan enbart en vind/ett loft med maximal takhöjd om 190 cm enligt detaljplanen!

Maken kan stå rakt på vinden med bara några centimeters marginal (före takgips och golv).

Maken kan stå rakt på vinden med bara några centimeters marginal (före takgips och golv). Kommer bli värre för sonen som med största sannolikhet i framtiden kommer mäta en bra bit över 190 cm. Även äldsta dottern lär stryka i taket som vuxen då stalltipset för hennes längd som vuxen är ca 185 cm.

Vinden, fönstren mot tomten är 180 cm höga och går som ni ser från golv till tak.(16/6-16)

Vinden, fönstren mot tomten är 180 cm höga och går som ni ser från golv till tak.(16/6-16)

Utsikt från vinden mot vägen (16/6-16)

Utsikt från vinden mot vägen (16/6-16)

Nya huset

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *