En snabbvisit på ön

Vi är ju så nyfikna…så vi bestämde oss för att spendera ett dygn på ön, så vi åkte ut i går vid lunch och hem nu i eftermiddags. Och det var verkligen toppen, för vi hann prata massor med el igen med våra fantastiska elektriker. Snabba, effektiva och jättetrevliga! Så det blev nog några tillval till 😉

Vardagsrummet med förberedd el för makens efterlängtade ljudsystem till tv:n

Vardagsrummet med förberedd el för makens efterlängtade ljudsystem till tv:n

Baksidan av samma vägg

Baksidan av samma vägg

Förberett för spottar uppe på vinden

Förberett för spottar uppe i taket på vinden (sett från bottenvåningen)

Helt enkelt, hela huset är just nu en enda sladdhärva. Men vi vill liksom inte ångra efteråt att vi inte drog el som vi funderat på. Det är trots allt snyggast att gömma kablarna i väggarna när man nu har chansen!

På utsidan läggs det takpannor:

Takpannorna på plats på taket, 20/6-16

Takpannorna på plats på taket, 20/6-16

Inte helt överens med kulören på takpannorna dock, men det beror mest på att de av åren blekta svarta som vi hade på förra huset inte liksom går att kopiera. Så antingen kunde vi välja denna grå kulören (mellangrå) eller svarta (helsvarta). Så av två dåliga ting valde vi de mellangrå och det får vi helt enkelt vara nöjda med. Grannarna gav i alla fall takfärgen tummen upp :)

Nya huset

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *