Idag är jag bitter!

Vi hade byggplatsmöte i går, och vi har ju anat att det är alldeles, alldeles för få gubbar på plats. Dessutom gör man saker i fel ordning och missar massor av saker. Ja, förutom alla de fel som dessutom upptäcks under gång orsakade av vår ex.snickare.

Så igår fick vi det besked vi väntat på men som vi absolut inte ville ha. Vi kommer in i huset absolut, absolut tidigast 1 augusti men troligtvis inte förrän 15 augusti…lagom till skolstart och semesterslut. Tack vare Allrum Home ABs taffliga försök att rädda Oscar Ädel Bygg ABs totalt undermåliga jobb missar vi alltså en hel sommar i vårt fritidshus.

Huset kommer alltså vara sämre tack vare alla byggfel. Det blir minst 22 och troligtvis 24 veckor försenat (från början lovade man oss 12 veckors byggtid, men förlängde sedan till 20 veckor för att nu landa på cirka 44 veckor). Jag ångrar bittert att vi lät oss luras av de fagra löftena att vår Rörvikshussäljare genom sin entreprenad garanterade ett kvalitetsbygge på kort tid där vi bara skulle kunna luta oss tillbaka och vänta på ett fantastiskt hus.

Fy f-n vilka lögner!

Nya huset

9 Comments

  1. Beklagar att ni fått de snickarna. Vet vilka de är och att de är katastrofalt dåliga. De borde inte få hålla i en hammare över huvud taget under resten av sina liv. Så låt oss hänga ut dem så att resten av alla kunder kan bli varnade för dem.

    • Hej Anonym!
      Tråkigt att du är du valt att vara anonym, men jag gissar att du har dina skäl. Kanske bygger du än med dem, känner dem privat eller driver en process mot dem. Oavsett anledningen till att du är anonym så verkar du ha blivit hårt prövad av Oscar Ädel Bygg AB och deras byggmetoder, och jag beklagar verkligen att någon mer än vi drabbats. På många sätt önskar vi ju att vårt hus är en engångsföreteelse. Hoppas du får rätsida på ditt bygge!

  2. Hej!
    Tack för era ord. Största felet är att det hänger kvar rester från besiktningen och att allt alltid tar mycket längre tid än planerat. Det är som att vi hela tiden jobbar i konstant motvind. Vi får väll se…vi har nu blivit lovade underverk till på fredag…så vi hoppas på detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *