Tagit paus

Efter onsdagens möte har vi tagit en paus från ön och en paus från husbygget. Det är helt enkelt för jobbigt och för frustrerande just nu. Vi vill ju så gärna bo i vårt hus, och slippa knö ihop oss på 10 kvadratmeter! Det känns så orättvist att vi har hamnat i denna situation tack vare en oseriös snickare. Vi har dock en god dialog med vår projektledare från Rörvik och en efter omständigheterna ganska god dialog med vår entreprenör.

Det sägs att vi skall bli överraskade på nästa byggmöte (fredag 8/7) och vi hoppas verkligen att så blir fallet. Det vore så fantastiskt att få bli positivt överraskade!

Men just nu alltså semester från bygget! I förrgår och igår var jag i Linköping och titta på äldsta dottern när hon simmade i Linköping.

SUM-SIM 2016

SUM-SIM 2016

Det blev en minisemester för mig som blev skjutsad dit av maken och de två yngsta barnen och avsläppt på ett hotell. Det var visst så att maken min tyckte jag behövde en alldeles lugn kväll, natt och morgon på hotell. Och jag måste säga att det vart över förväntan bra! Fawlty Towers (känt från tv-serien Hotellräddaren) bodde jag på och jag måste erkänna att jag älskade hotellet. Urtrevlig personal, en tydlig röd tråd, vackra saker att vila ögonen på, varm atmosfär och ett myslyxigt rum.

Rum 402 på Fawlty Towers, Linköping

Rum 402 på Fawlty Towers, Linköping

IMG_4530-1

På tävlingen gjorde jag sedan veckans fynd! Den som tror att simning är en billig sport och att baddräkter är billiga har fel! Men ibland, fyndar man 150 kr betalade jag för denna dyrgrip…

150 kr för en baddräkt som kostat 1600 kr, det kallar jag för veckans fynd! (mer än 90% rabatt :) )

150 kr för en baddräkt som kostat 1600 kr, det kallar jag för veckans fynd! (mer än 90% rabatt :) )

Nya huset

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *