Låg vaken i nattas

Låg vaken i nattas men för första gången, sedan byggstart i oktober, var det inte ilska, oro och frustration som höll mig vaken utan små, små känslor av lycka. Tänk att vi troligast flyttar in på onsdag 😍

Men så slog det mig att garderober skall inredas, avlopp skall dras, vatten skall fixas osv. osv. innan onsdag. Så det var bara att inse att det var läge att gå upp och äta frukost för att sedan bege sig till IKEA, K-rauta och Bauhaus. Sonen valde att följa med så vi fick en mysig om än stressig tur tillsammans. På vägen hamnade vi dessutom på en bakluckeloppis och då blev det shopping där också.

Bakluckeloppis 10/7-16

Bakluckeloppis 10/7-16

Om bilen vart full? Ja, typ galet full! Men vet ni…det är för att vi tror att det är dags att äntligen, efter 10 månaders byggande, kan flytta in :)

Nya huset

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *